Verhalen van ouders

Verhalen van ouders


 

 

Ellen heeft bij onze oudste twee kindjes de kraamweek verzorgd, dus waren we erg blij dat ‘de geboorte’ nog een plekje voor ons had en Ellen weer bij ons kon komen toen onze dochter Evi op 1 mei geboren werd. We hebben een erg fijne en gezellige kraamweek gehad dankzij Ellen!

Elza & Hinne

17 juni 2023

Op 02.03.2023 is ons prachtige zoontje Floris geboren! Na twee nachtjes logeren in het ziekenhuis mochten we naar huis. Dat was een bijzondere omschakeling met opeens een derde erbij! Gelukkig stond Brechje vrijwel gelijk bij ons op de stoep en zorgde ervoor dat wij konden landen. De dagen erop waren onwijs prettig. Het was echt een hele warme, persoonlijke kraamweek waarbij we veel vertrouwen kregen, met de juiste zorg en aandacht. Bij een tweede zouden we sowieso weer contact opnemen. Nogmaals dank!

Bianca

27 mei 2023

Ellen heeft bij onze oudste twee kindjes de kraamweek verzorgd, dus waren we erg blij dat ‘de geboorte’ nog een plekje voor ons had en Ellen weer bij ons kon komen toen onze dochter Evi op 1 mei geboren werd. We hebben een erg fijne en gezellige kraamweek gehad dankzij Ellen!

Marleen

10 mei 2023

31 januari zijn wij weer ouders geworden. Dit keer van een tweeling! Gelukkig mochten we na een ziekenhuisbevalling gelijk dezelfde dag naar huis. Brechje deed bij ons de opstart. Vol vertrouwen konden we de nacht in. De volgende dag stond Julia voor de deur. Het was haar eerste week bij kraamcentrum de geboorte. En dan ook gelijk bij een tweeling. Het was een heel gemoedelijke week. We hebben veel gelachen. De week vloog voorbij. Onze oudste werd ook goed betrokken bij de komst van de baby’s. Julia heeft ons zeer goed begeleid.

Eke Koopman

1 mei 2023

Ellen heeft bij onze oudste twee kindjes de kraamweek verzorgd, dus waren we erg blij dat Kraamcentrum de Geboorte nog een plekje voor ons had en Ellen weer bij ons kon komen toen onze dochter Evi op 1 mei geboren werd. We hebben een erg fijne en gezellige kraamweek gehad dankzij Ellen!

Nadia

15 april 2023

Op 12 januari is onze prachtige dochter Fenne geboren. Ik ben bevallen via een keizersnede. Na een nachtje ziekenhuis mochten Fenne en ik al naar huis. Brechje kwam even langs om de opstart te doen. Dit was echt even fijn konden voor de eerste Nacht even tegen aan. Volgende dag kwam Pietsia de rest van de week bij ons kramen. Eerste dag even wennen aan elkaar. Maar we waren al snel gewend. Superleuk dat ze Sam ons oudste zoontje ook bij dingen betrok. De rest van week werd er goed voor ons gezorgd. De week is echt voorbij gevlogen en was een hele relaxte week.

Mocht er nog een zwangerschap komen zouden we zeker weer voor de geboorte kiezen.

Heel erg bedankt lieve Pietsia

Liefs Mick, Nadia en Sam

Iris

28 maart 2023

Wij hebben de kraamperiode en ook het contact ervoor en erna als zeer positief ervaren. Ik zou kraamcentrum de geboorte absoluut aanraden, ze leveren echt zorg op maat ipv alleen protocollen volgen. Kirsten was heel kundig en lief en heeft ons goed geholpen om op te starten als gezin van vier. Ze was op een hele fijne manier aanwezig in ons gezin en voelde goed aan wat we nodig hadden. Alleen maar positieve punten dus!

Carolien

16 maart 2023

Wij hebben Christel als kraamzorg gehad, en wat was ze fantastisch! Ze was op een prettige manier rustig aanwezig en heel behulpzaam. Ze kon goed inspelen op de verschillende wensen van alle gezinsleden (voor mij en onze pasgeboren zoon zorgen, spelletjes doen met de 2 oudere kids, mijn man ontzorgen en taken uit handen nemen). Ik heb een traantje moeten laten de dag dat ze weg ging. En ik zou haar aan iedereen aanraden

Noortje

3 maart 2023

Wij hebben een super ervaring gehad met Christel! Christel voelde heel goed aan waar ze ons kon helpen en waar ze ons vrij kon laten. Ze werkt super hard en heeft kennis van zaken. Wij konden erg waarderen dat Christel rustig is en niet al te nadrukkelijk aanwezig maar ze staat er wanneer het nodig is en geeft daarbij op een prettige manier aanwijzingen. We zijn haar heel erg dankbaar en ik gun iedere nieuwe ouder Christel een weekje over de vloer:) Van mij had het best langer mogen duren;) Dank je wel!

Diana

2 maart 2023

Wij hebben een ontzettend fijne kraamweek gehad met onze kraamverzorgster Kirsten.
Kirsten voelde ons goed aan en zag wat ik nodig had als kraamvrouw. De communicatie was erg prettig en het was vaak ook erg gezellig! We zochten naar een kraamzorg organisatie waarbij er met zorg werd gekeken wie er in ons gezin zou passen, een kleinere organisatie die betrokken is en waarbij het gezin centraal staat en dat hebben we ook echt zo ervaren.

Johanna

14 februari 2023

In het verleden echt een hele fijne kraamweek gehad door Ellen Korsaan. Zo goed dat we haar zeker bij nummer twee weer willen vragen. Ellen is rustig en helpt waar nodig. Ze maakt de week tot een feestje en het was bovendien ook echt gezellig. Het was jammer dat ze weg was (het lukte ons toen best zelf) omdat het gewoon heerlijk is om zo in de watten te worden gelegd, genietende van onze eerste. Positief!

Gerda Noorman

11 november 2022

We hebben in de kraamweek van onze tweede baby een kraamverzorgster van Kraamcentrum de Geboorte over de vloer gehad. Wat een verademing! Ontzettend betrokken en liefdevolle zorg, volledig afgestemd op onze behoefte. Er was ruimte voor deskundig advies over bijvoorbeeld het hele proces rondom borstvoeding, maar ook een live tutorial hoe-knoop-ik-een-draagdoek en assistentie bij het eerste badje. Er wordt gewerkt met de nodige humor, maar er wordt ook niet geaarzeld om de kraamvrouw vriendelijk toch duidelijk te wijzen op de noodzaak van rust nemen als die toch op een onbewaakt moment met was gaat sjouwen. Er was steeds sprake van een onderzoekende houding: wat hebben de nieuwe ouders nodig, en hoe kan de kraamverzorgende daarop aansluiten. Brechje, ontzettend bedankt, je hebt echt het verschil gemaakt in de eerste week. Voor de zich oriënterende review lezer: doe jezelf een plezier en boek een intake bij dit kraamcentrum!