LactaScreen

Samenwerking Kraamcentrum de Geboorte & LactaScreen
 

Als Kraamcentrum de Geboorte zijn wij groot voorstander van borstvoeding. Onze kraamverzorgenden zijn hierin getraind en ervaren om ervoor te zorgen dat het bij jou ook gaat lukken.  

Naast de begeleiding, kennis en focus op borstvoeding, vinden wij het ook belangrijk om het belang van borstvoeding voor moeder en kind te stimuleren.  Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met LactaScreen. 

LactaScreen kan helpen met het analyseren van de moedermelk, waarbij specifiek wordt gekeken naar de vezels die in de melk zitten. 75% van de vrouwen maken alle vezels aan die nodig zijn voor het kind. 25% van de vrouwen maken veel vezels aan maar missen een paar. Dit kan de kans op o.a. allergieën en darmklachten vergroten. 

Het kan voor jezelf fijn zijn om deze informatie te hebben, omdat jezelf wellicht allergieën hebt of darmklachten en benieuwd bent of je wel of niet alle vezels aanmaakt voor je kind. Maar ook als jezelf geen allergieën hebt of darmklachten, kan het ook fijn zijn om te weten of je kind wel alle vezels heeft aangemaakt om mogelijk toekomstige problemen tijdig aan te pakken. 

LactaScreen kan helpen om er achter te komen of je bepaalde vezels wel of niet aanmaakt. Naast de analyse krijg je ook een E-consult waarin je stap voor stap wordt uitgelegd wat je kunt doen wanneer je bepaalde vezels mist. 

 
Wil je meer weten? Kijk op www.lactascreen.com
 
Heb je interesse? Neem contact met ons op, om voor een gereduceerde prijs de test en E-consult aan te schaffen.